Autoriseret psykolog i Odense

Med særlig kompetence i forhold til stress, angst og krise

Dorte Engelund, psykolog
Autoriseret af Psykolognævnet

Psykologisk rådgivning og terapi i centrum af Odense

Jeg tilbyder psykologisk rådgivning og terapi til voksne og unge med behov for professionel hjælp til at klare udfordringer i livet og ved psykiske problemer. Det kan for eksempel være i forbindelse med stress, angst, lavt selvværd, depressivitet, konflikter på arbejdet eller privat, mobning, krise, tab og sorg. Der kan enten være tale om afgrænsede problemer, som vi taler om nogle få gange eller personlig udvikling over længere forløb. Jeg har specialiseret mig indenfor et afgrænset felt, hvor jeg har oparbejdet en særlig kompetence og erfaring i forhold til bestemte problemstillinger og metoder. 

NB. Under coronakrisen tilbydes konsultation enten over telefon eller video. Der er lukket for fysiske møder med henblik på at støtte Danmark lukker ned. Jeg bruger programmet we.care til videoopkald. Du modtager mail fra we.care hvor du skal oprette profil. Herefter sender jeg dig invitation til samtale. We.care er GDPR sikker.

Terapi

Når du går til psykolog, vil du i reglen åbne dig omkring sårbare aspekter af dit liv. Det er derfor vigtigt for mig, at der bliver skabt et tillidsfuldt forhold mellem os, hvor du oplever at have kontrol i situationen. Det der sker i terapien skal give mening for dig – og du skal føle dig godt hjulpet. Vi vil evaluere flere gange under et forløb for at blive opmærksomme på, om der er behov for justeringer af metoder og tilgange.

Læs mere om terapi her

Terapiområder

Jeg behandlinger følgende områder:

Stress

Læs mere om stress her

Angst:

  • Panikangst
  • Fobisk angst
  • Generaliseret angst

Læs mere om angst her

Krise og sorg

Læs mere om krise og sorg

Velkommen til terapi i centrum af Odense

Min praksis ligger i centrum af Odense. Adressen er Dronningensgade 23, 5000 Odense C. Jeg har lokale i et kontorfællesskab med hyggelige rammer i en ældre bygning.  Ved receptionen er der et venteområde, hvor du kan tage plads til jeg henter dig med op til mit lokale på 2. sal. Der er altid kaffe, the, kakao og vand.

Ring gerne til mig på telefon: 29 85 46 69. Der kan lægges besked på telefonsvareren – og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.