Priser på psykolog i Odense

Priser:

950 kr. for en individuel session på 50 – 60 minutter (inklusiv tid til at lave ny aftale).

1.500 kr. for en individuel session på ca. 90 minutter. Det kan være relevant i nogle sammenhænge ved anvendelse af hypnose.

Mulige tilskud:Da jeg er autoriseret psykolog kan du i nogle tilfælde få dækket udgifter til samtalerne helt eller delvist for eksempel gennem en sundhedsforsikring, som enten du eller din arbejdsgiver har tegnet. Nogle forsikringsselskaber dækker desuden visse former for kriseterapi – og nogle fagforeninger dækker behandling af arbejdsbetingede kriser.

Med en lægehenvisning kan du få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, men da jeg ikke er tilknyttet den offentlige sygesikring, gives der ikke tilskud derfra.

Danmark: Jeg indberetter gerne til Sygeforsikringen Danmark. Du kan læse om regler og tilskudsmuligheder ved at klikke her:

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før en aftale. Ved afbud efter dette tidspunkt og ved udeblivelser, tillægges et gebyr på 350 kr.. Du er velkommen til at melde afbud på telefonsvareren eller sende en sms, hvis jeg ikke kan besvare dit opkald.