Priser på psykolog i Odense

Priser hos psykolog Dorte Engelund i Odense:

950 kr. for en individuel session på 50 – 60 minutter (inklusiv tid til at lave ny aftale). Betaler et forsikringsselskab, så er det deres højeste takst.

1.500 kr. for en individuel session på ca. 90 minutter. Det kan for eksempel være relevant i nogle sammenhænge ved anvendelse af hypnose.

1.100 kr. for samtale med flere personer ved session på 50-60 minutter.

1.600 kr. for samtale med flere personer ved session på ca. 90 minutter.

Hvis du selv står for afregningen kan det foregå ved mobilepay eller du kan få en faktura med hjem. Jeg udgår helst kontanter.

Ved afregning med arbejdsgiver, forsikringsselskab eller fagforening, bedes du give mig om faktureringsoplysninger (EAN-nummer mv.) inden første samtale.

Mulige tilskud:

Da jeg er autoriseret psykolog kan du i nogle tilfælde få dækket udgifter til samtalerne helt eller delvist for eksempel gennem en sundhedsforsikring, som enten du eller din arbejdsgiver har tegnet. Nogle forsikringsselskaber dækker desuden visse former for kriseterapi – og nogle fagforeninger dækker behandling af arbejdsbetingede kriser.

Da jeg ikke er tilknyttet den offentlige sygesikring, gives der ikke tilskud derfra.

Priser ved tilskud fra sygeforsikringen Danmark.

Hvis du henvender dig på baggrund af en af de 11 henvisningsårsager, kan du få 300 kr. i tilskud fra Sygesikringen Danmark efter hver behandling. Jeg indberetter gerne elektronisk til Sygeforsikringen Danmark efter hver samtale. Du kan læse om de 11 henvisningsårsager, regler og tilskudsmuligheder ved at klikke på linket til Sygesikringen Danmark her:

Afbudsregler ved Dorte Engelund, psykolog 

Du bedes melde afbud senest 24 timer før en aftale. Ved afbud efter dette tidspunkt og ved udeblivelser, tillægges et gebyr på 350 kr..Sene afbud og udeblivelser, betyder at en anden klient går glip af muligheden for at få den tid. Desuden mister jeg indtægt, når antallet af samtaler, bliver mindre end planlagt. Du er velkommen til at melde afbud på telefonsvareren eller sende en sms, hvis jeg ikke kan besvare dit opkald.

Samtalerne foregår i udgangspunktet i mit lokale i Odense.

Undtagelsesvis og efter aftale kan det foregå telefonisk eller jeg kan tage ud til dig/Jer. Telefoniske samtaler  afregnes på samme måde som andre. Afregning for transport omfatter udgift til transportmiddel samt 800 kr. i timen.