Priser på psykolog i Odense

Priser hos Dorte Engelund, psykolog

950 kr. for en individuel session på 50 – 60 minutter (inklusiv tid til at lave ny aftale). Betaler et forsikringsselskab, så er det deres højeste takst.

1.500 kr. for en individuel session på ca. 90 minutter. Det kan for eksempel være relevant i nogle sammenhænge ved anvendelse af hypnose.

1.100 kr. for samtale med flere personer ved session på 50-60 minutter.

1.600 kr. for samtale med flere personer ved session på ca. 90 minutter.

Hvis du selv står for afregningen kan du få en faktura med hjem eller tilsendt over email. Jeg udgår helst kontanter.

Ved afregning med arbejdsgiver, forsikringsselskab eller fagforening, bedes du give mig faktureringsoplysninger (EAN-nummer mv.). Der vil ofte være et dokument om betingelser for at udgiften dækkes, antal gange mm, som jeg gerne modtager inden første samtale.

OBS: Det er samme pris ved tid sen eftermiddag og aften.

Mulige tilskud:

Da jeg er autoriseret psykolog kan du i nogle tilfælde få dækket udgifter til samtalerne helt eller delvist for eksempel gennem en sundhedsforsikring, som enten du eller din arbejdsgiver har tegnet. Nogle forsikringsselskaber dækker desuden visse former for kriseterapi – og nogle fagforeninger dækker behandling af arbejdsbetingede kriser.

Da jeg ikke er tilknyttet den offentlige sygesikring, gives der ikke tilskud derfra.

Priser ved tilskud fra “Danmark”.

Hvis du henvender dig på baggrund af en af de 11 henvisningsårsager, kan du få 300 kr. i tilskud fra Sygesikringen Danmark efter hver behandling.

Jeg indberetter gerne elektronisk til Sygeforsikringen Danmark. Du kan læse om de 11 henvisningsårsager, regler og tilskud ved at klikke på linket til Sygesikringen Danmark her:

Afbudsregler 

Du bedes melde afbud senest 24 timer før en aftale. Ved afbud efter dette tidspunkt og ved udeblivelser, tillægges et gebyr på 350 kr..Sene afbud og udeblivelser, betyder at en anden klient går glip af muligheden for at få den tid. Desuden mister jeg indtægt. Du er velkommen til at melde afbud på telefonsvareren eller sende en sms, hvis jeg ikke kan besvare dit opkald.

Hvor kan samtalerne foregå?

Samtalerne foregår i udgangspunktet i mit lokale i Odense. Efter aftale kan det foregå telefonisk eller som  videokonsultation, hvilket  afregnes på samme måde som almindelig samtale.

Jeg kan tage ud til dig/Jer i Odense. Ved afregning for transport tager jeg betaling for udgift til transportmiddel samt 800 kr. i timen.

Den indledende samtale i telefonen er gratis og uforpligtende. Læs eventuelt mere i bloggen “hvilken psykolog skal jeg vælge?”.