Priser på psykolog i Odense

Priser hos Dorte Engelund, psykolog

Den indledende samtale i telefonen er gratis og uforpligtende.

1000 kr. for en individuel session på cirka 50 minutter inklusiv tid til at lave ny aftale. Betaler et forsikringsselskab, så er det deres højeste takst.

1.500 kr. for en individuel session på 90 minutter. Det kan for eksempel være relevant ved nogle former for hypnose.

1.200 kr. for to personer ved session på 60 minutter inklusiv tid til at lave ny aftale.

1.000 kr. for individuel supervision i 60 minutter (gruppe efter aftale)

Ved skriftlige psykologudtalelser følger jeg taksterne fra Det socialpsykologiske Samarbejde.

Du kan få en faktura tilsendt over email, hvis du selv står for afregningen. Jeg udgår helst kontanter. Ved afregning med arbejdsgiver, forsikringsselskab eller fagforening, bedes du give mig faktureringsoplysninger (EAN-nummer mv.) eller en bevilling, som jeg gerne modtager inden første samtale. Jeg kan i reglen afregne direkte med forsikringsselskaber, så man ikke selv skal lægge ud.

Mulige tilskud:

Der er ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Da jeg er autoriseret psykolog kan du i nogle tilfælde få dækket udgifter til samtalerne helt eller delvist gennem en sundhedsforsikring, som enten du eller din arbejdsgiver har tegnet.  Nogle nogle arbejdspladser og fagforeninger dækker behandling af arbejdsbetingede problemer. Ved én af de 11 henvisningsårsager gives tilskud fra Sygeforsikringen Danmark (Se næste kolonne). Læs mere om tilskud i mit blogindlæg om at søge psykolog.

Priser ved tilskud fra “Danmark”.

Der ydes tilskud til medlemmer af Sygesikringen Danmark efter gældende regler. Når der er betalt for en behandling indberettes der automatisk til Sygesikringen Danmark og tilskuddet udbetales til klienten kort efter. Du kan læse om regler og tilskud ved at klikke på linket til Sygesikringen Danmark her:

Er der tale om én af de 11 henvisningsårsager, kan unge mellem 16-25 år få tilskud på 450 kr. ved en enkelt session og 900 kr. ved dobbelt session.  Andre kan få 300 kr. ved enkeltsession og 600 kr. ved en dobbelt session. Der kan maks. gives samlet tilskud til psykologhjælp på 7.200 kr.  indenfor 12 måneder. Skyldes henvendelsen en anden årsag kan unge under 26 år få 300 kr. i tilskud ved en enkelt session og 600 kr. ved en dobbeltsession. Der kan i så fald maksimalt gives 2.400 kr. indenfor 12 måneder.

Afbudsregler 

Du bedes melde afbud senest 24 timer før en aftale. Ved afbud efter dette tidspunkt og ved udeblivelser tages et gebyr på 350 kr. Du er velkommen til at melde afbud på telefonsvareren eller sende en sms, hvis jeg ikke kan besvare dit opkald.

Hvis du ved afbud gør opmærksom på symptomer på corona eller anden smitsom sygdom er der ikke krav om at betale afbudsgebyr. 

Hvor kan samtalerne foregå?

Samtalerne foregår i udgangspunktet i mit lokale i Odense. Efter aftale kan det foregå telefonisk eller som  videokonsultation, hvilket  afregnes på samme måde som almindelig samtale.

Jeg kan tage ud til dig/Jer i Odense. Ved afregning for transport tager jeg betaling for udgift til transportmiddel samt 800 kr. i timen.