Kontakt

Dorte Engelund, psykolog
Dronningegården
Dronningensgade 23
5000 Odense C

Telefon: 29 85 46 69.

Telefontid: Jeg har ingen fast telefontid, men kontakt mig ved sms eller ring på alle tidspunkter. Hvis jeg er optaget, kan der lægges besked på telefonsvareren, så vil jeg ringe tilbage snarest derefter.

Jeg kan kontaktes over sikker mail via: https://system.easypractice.net/book/dorte-engelund-psykolog/center

Ønsker eller overvejer du at bestille en tid til samtale hos mig, så vil vi først tale sammen over telefonen. Det er gratis og helt uforpligtende. Formålet er at afklare, om jeg er den rette psykolog for dig. Både om du umiddelbart synes om mig samt min tilgang – og om jeg har forudsætningerne for, at behandle de problematikker, som du henvender dig med. Der kan desuden være nogle praktiske spørgsmål. Læs eventuelt mere i blokindslaget “hvilken psykolog skal jeg vælge” og om mig her.

Ved første samtale får du regler og rammer på skrift, som vist her: Startseddel klienter hos Dorte Engelund, psykolog. Betal helst med mobilepay efter hver session ellers kontant. 

Parkering 4 minutters gang fra klinikken på p-plads ved Kongensgade 74-76 tæt på valgmenighedskirken med brug af betalingsapp  (https://odenserundt.dk/directionskort). Der er en times parkering i Dronningensgade  og efter forudgående aftale kan p-kort udlånes i receptionen.

Utilsigtede hændelser i forbindelse med behandlingen kan indbringes for Styrelsen for patientsikkerhed http://stps.dk/da/rapporter-en-utilsigtet-haendelse.

kontakt

psykolog odense
Odense psykologpraksis
terapi Odense
psykolog Odense

Hvis du venter ved receptionen, så henter jeg dig.

Mit kontor er på 2. sal.